30 ΜΕΣΑΙΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΓΑΡΊΔΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΕΣ
ΜΙΣΟ ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΒΟΥΤΥΡΟ
ΜΙΣΟ ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΛΑΔΙ
ΜΙΣΟ ΠΟΤΗΡΆΚΙ ΚΡΑΣΙ ΑΣΠΡΟ
ΛΙΓΟ ΟΥΖΑΚΙ
ΣΚΟΡΔΟ 3 ΣΚΕΛΙΔΕΣ
ΔΥΟΣΜΟ
ΞΥΣΜΑ ΛΕΜΟΝΙΟΥ
500 ΛΙΓΚΟΥΙΝΙ
ΜΙΣΟ ΚΙΛΟ ΦΕΤΑ
ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ
ΤΡΕΙΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΜΕΤΡΙΕΣ ΚΟΜΜΈΝΕΣ ΣΕ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ
Σε αλατισμενο νερο βράζετε τα λιγκουινι αλ τεντε.την ιδία ώρα σε καυτό τηγάνι με λάδι σοτάρετε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι,το σκορδακι, και το ξύσμα του λεμονιού.
Στα δυο λεπτά βάζετε και τις γαρίδες.Αμέσως μετα ριχνετε το κρασί και τα αφήνετε μέχρι η σάλτσα να πιει τα υγρά της.
Αφού σοτάρετε και το λιγκουινι το απλώνετε σε ένα μεγάλο ταψί, απλώνετε τις ντοματεςκαι όλη την υπόλοιπη σάλτσα.αφού τα απλώσετε καλά να παει η σάλτσα παντού ,πασπαλίζετε με φέτα τόση,όση να καλύψει τα λιγκουινι.
Τα ψήνετε στου 170 βαθμούς μέχρι η φέτα να πάρει το χρώμα που θέλετε.
Σερβίρετε τα λιγκουινι και πασπαλίστε με λίγο δυοσμο
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου