Πέμπτη, 27 Μαΐου 2010

ΜΑΡΙΝΑΡΙΣΜΑ ΛΑΓΟΥ ΚΑΙ ΚΟΥΝΕΛΙΟΥ

 Συστατικά
3 φλιτζανια του τσαγιου κοκκινο κρασι
1 φλιτζανι οχι καλα γεματο ξιδι δυνατο
1/4 του φλιτζανιου λαδι
2 μετρια κρεμμυδια κομμενα σε λεπτες φετες
2 μεγαλες σκελιδες σκορδο λειωμενο
1 κουταλια τις σουπας θυμαρι
1 μικρο κλωναρι δεντρολιβανο
5 φυλλα δαφνη
χοντραλεσμενο πιπερι.

Οδηγίες
Βαζουμε ολα τα υλικα σε μια λεκανη και τα αναμειγνυουμε πολυ καλα.
Κοβουμε το λαγο (η το κουνελι) σε κανονικα κομματια (οχι μεγαλα) και τα ριχνουμε μεσα στην λεκανη για 12 ωρες ετσι ωστε να τα σκεπαζει η σαλτσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου